Zeg het met een kaartje!

Ik houd van schrijven. Soms vind ik het wel lastig om te beginnen, bijvoorbeeld met deze post, maar wanneer ik bezig ben gaat het altijd wel lekker. Ik bedenk de ene zin terwijl ik de andere nog aan het schrijven ben.
Wil je meer lezen over wat ik van schrijven vind? Lees dan verder

Ik vind het vaak best lastig om over mijn gevoelens te praten. Ik kan het niet goed omschrijven waardoor ik altijd maar een beetje hakkel. Vaak denk ik dat mensen dit heel irritant vinden en dus ook niet goed begrijpen wat ik nou echt bedoel. Ik krijg het gevoel dat ik het niet goed over kan brengen. Ook daarom schrijf ik graag.
Dat kan zijn op een simpele post-it of op een leuk kaartje.
Of iemand nou jarig is of omdat iemand het verdient!

Een kaartje ontvangen is altijd leuk, toch? dus waarom ook niet 1 schrijven? Overal zijn kaarten te koop; bij de Primera, de Kruidvat en ik zag zelfs bij het tuincentrum drie rekken vol met leuke kaarten staan. Vandaag vielen er vier kaarten op de mat. Allemaal voor mij om me een hart onder de riem te steken. Kaartjes kunnen mij dus ook ontroeren. En een geschreven tekst staat vast. Iets wat je altijd kan terug lezen en waar je op terug kan komen.

Dus wanneer je iemand nog wat moet zeggen: zoek een mooie kaart of maak een persoonlijke op greetz.nl en schrijf! Door de aandacht die je aan de ontvanger geeft maak je diegene blij en de postbode kan ook weer aan het werk. Twee vliegen in een klap.

Houd jij ook zo van kaartjes?

all photos from weheartit.com

xo,Maaike

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in lifestyle, persoonlijk, Reading, writing met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>