What to expect when you’re expecting.

Deze film gaat over zwangerschap en is in 2012 uitgekomen. Ik weet dat zwangerschap voor veel leuke situaties zorgt, maar ook voor erg lastige situaties. Natuurlijk, de vrouw draagt het kind (of soms zelfs meerdere in 1 keer) zo’n negen maanden, maar voor de man is het ook zeker niet gemakkelijk. Ieder paar maakt een zwangerschap anders mee.
In deze film volg je verschillende koppels en zie je wat zij meemaken tijdens de zwangerschap.

Ik zal kort de koppels doorlopen. Een stel dat nog maar net bij elkaar is, is de beroemde afvalcoach en een danser die elkaar hebben ontmoet bij een soort dansprogramma als Dancing with the stars. Cameron Diaz, de afvalcoach, wil zo veel mogelijk blijven werken, maar of dat goed gaat met een baby in je buik?

Een zwangerschap is toch prachtig? Nou daar kwam de schrijfster van babyboekjes wel op terug. Ze wilden al heel lang een baby, maar vindt de zwangerschap echt niet gemakkelijk. Het wordt nog ingewikkelder wanneer haar schoonvader ook een baby verwacht van zijn nieuwe bloed jonge vriendin. Ze verwachten zelfs een tweeling.
Dit zorgt voor hevige competitie tussen vader en zoon, net als met alles in het leven.

Ook volgen we een koppel die een kind willen adopteren uit Ethiopiƫ. Jennifer Lopez speelt de fotografie die helemaal klaar is om een gezin te starten, maar is haar man er ook klaar voor om vader te worden? Hij sluit zich aan bij een club van vader en leert de ins- and outs van het vaderschap.

 

Mijn mening
Dit is een totaal andere film dan Pay it forward. Ik vind het heel grappig hoe de hele zwangerschap in beeld wordt gebracht. Erg komisch.
Ik keek de film samen met m’n moeder en heb natuurlijk even na-gevraagd hoe zij mijn zwangerschap ervaarde. In de film wordt er volgens m’n moeder behoorlijk overdreven.
Gelukkig maar. Toch is het juist doordat het zo overdreven wordt neergezet heel grappig.
Heb jij de film ook gezien? Tell me what you think!

xo, Maaike

photos are not mine

Dit bericht is geplaatst in lifestyle, Movies, review met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>