Trying to be mysterious

DSCN6244layandlaugh

Een tijdje geleden al weer heb ik met Irene een kleine fotoshoot gehouden.
Samen hebben we de kleding uitgekozen en de accessoires en ik heb Irene’s make-up gedaan. Voor Irene een hele andere make-up look dan die ze gewend is namelijk met fel rode lippen en een winged- eyeliner. Dat maakte het voor mij juist nog leuker. Irene vond het volgens mij ook wel heel leuk staan en wie weet gaat ze dit wel veel vaker dragen! Klik op lees verder voor meer foto’s

DSCN6232notbw

In het begin was ik al mijn SD kaart vergeten mee te nemen, dus moest ik weer terug naar huis voordat we konden beginnen. Okè, niet zo’n lekker begin, maar na dat ik de foto’s op de computer had staan en ging bewerken kwam ik erachter dat ik echt met de instellingen van m’n camera heb geprutst waardoor er heel veel verschil in belichting is ontstaan tussen de foto’s. Tijdens het bewerken heb ik het zoveel mogelijk proberen op te knappen en heb ik geprobeerd een wat mysterieuze sfeer te creëren.

DSCN6223desprate

DSCN6249lookatme

DSCN6232sepia

——welke vinden jij mooier, in het sepia of de tweede foto?——

DSCN6218cutie

Ik ben benieuwd wat je ervan vond (ookal zijn het niet de beste kwaliteit foto’s)
En nogmaals dankjewel aan Irene, het was weer zoals vanouds gezellig!

xo,Maaike

Dit bericht is geplaatst in Beauty, fotografie, Irene met de tags , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Trying to be mysterious

  1. Lisa schreef:

    Zijn mooie foto’s geworden xx

  2. Irene schreef:

    ik vond het superleuk! Echt mooi geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>