Teteringen

Sinds een paar jaar gaan wij met het gezin en nog zo’n zes andere gezinnen gezellig Oud&Nieuw vieren. Dit doen wij in Brabant in een leuke buitenhuisje, midden in het bos.
We zijn daar met heel veel jongeren en het is altijd lachen, gieren, brullen.
Je kan niet goed omschrijven wat je daar doet en met wat voor mensen je daar bent, maar ik zal het proberen. We zijn gek en doen gek!!

Op de dag van aankomst konden we vanaf zeven uur in het huisje. De avond hebben we niet nog iets speciaals gedaan, maar de jongeren hebben lekker lang gekletst over van alles en nog wat in de keuken, met de drank voor de liefhebber.

Op de eerste dag hebben we lekker rustig aan gedaan in de ochtend. In de middag zijn de meiden en vrouwen gaan shoppen. Ik heb leuke schoenen gekocht en het was gewoon heel gezellig. De rest van de avond hebben we gekletst.

Op de tweede dag hebben we s’ochtends een uur gewandeld. Zo’n uur lang, lekker was dat. Toen het s’ avonds donker was zijn we in naar een zandvlakte gelopen daar hebben de jongens vuurwerk afgestoken en daar hebben wij naar gekeken. Ook hebben we s’ avonds bingo gespeeld,wat ook echt heel grappig was.

Op maandag zijn de meeste gaan zwemmen. Ik ging niet mee, maar ben samen met mijn vader gezellig gaan shoppen in Breda. Leuke stad is dat! Ik heb geholpen met het schillen van appels voor de appelflappen voor die avond, want dat was oudjaarsavond. In de avond hebben we in teams oud-Hollandse spelletjes gespeeld en een pyjama party gehouden. Dat was ook erg grappig zowel de pyjama party als de spelletjes zoals ezeltje prik, spijkerpoepen en aardappelrace.

Voordat de klok twaalf sloeg hebben we met z’n allen in een kring gestaan en geluisterd en meegezongen met het nummer Bohemian Rapsody van Queen. Ik was zo opgewekt en eigenlijk vind ik het nog steeds spannend: wat gaat 2013 brengen..

Op nieuwjaarsdag zijn we natuurlijk lang opgebleven en dus ook lang uitgeslapen waardoor de dag eigenlijk maar heel kort was. In de middag, nouja einde van de middag, zijn we met een paar meiden gaan geo-cachen. Je gaat hierbij met een gps opzoek naar en soort kastje dat ergens verstopt is. Dit was echt leuk om te doen. ‘S avonds hebben we nog iets leuks gedaan, namelijk een muziekquiz. Vanalles kwam voorbij oude muziek, maar ook muziek voor de jongeren.

Op woensdag konden we voor de verandering niet uitslapen. Alles moest weer opgeruimd worden en het ergste er moest afscheid genomen worden. We hebben meteen een groep whatsapp aangemaakt zodat we toch nog contact blijven houden. Helaas verwaterd het contact meestal in de loop van het jaar, maar we gaan het proberen bij te houden.

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad en gaan nu een nieuw jaar in.
Hoe was jouw oud en nieuw?

xo,Maaike

Dit bericht is geplaatst in AnnaMaaike, lifestyle, persoonlijk, writing met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Teteringen

  1. Sophia schreef:

    Het was net als alle voorgaande jaren supergezellig, grappig, leuk, liefdevol, keten kortom weer heeeelemaaal top! Op naar volgend jaar!

  2. Sanne schreef:

    Het was weer oergezellig!! Nog maar een paar dagen te gaan dan gaan we weer… Nog zeker iets van 325 dagen ofzo maar goed. Breda is ook super leuk ik ben er donderdag geweest met Sjoerd en mijn schoonmoeder;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>