Strong is size perfect.

Processed with VSCOcam with b1 preset

Strong is size perfect. Het goed voelen in je eigen vel, dat is iets waar ik vaak mee zit. Dat mag ik ook echt wel zo hardop zeggen, want ik denk dat bekenden van mij dit ook wel weten. Ik zet allerlei stappen om mij sterk te voelen, sterk van binnen en van buiten. Vandaag wil ik weer even schrijven, zodat ik mijn gedachtes kwijt kan en mijzelf een handje op weg kan helpen.

Hoe zorg ik ervoor dat ik mij goed in mijn eigen vel voel. Ik weet al heel goed, dat ik mij niet beter ga voelen door minder/nauwelijks te eten. Ik weet dat ik mij wel beter ga voelen door goed te eten, jummy, en ook lekker te sporten.
Ik ben nog bezig met mijn hoofd. “Even” je hoofd omzetten, zodat je positief over jezelf denkt, dat gaat niet makkelijk.
Dat heb ik al gemerkt. Er zijn gelukkig zo veel dagen dat ik mij echt heel erg happy-de-peppie voel, gewoon ergens om.
Ook zijn er dagen/momenten (veel minder dan vroeger!) dat ik me niet fijn voel met mijzelf, gewoon ergens om.
En het stomme vind ik dat ik maar niet weet hoe ik hier van af kom.

IMG_9473strong

Tijdens het sporten voel ik mij lekker, even daargelaten dat ik een knal KNAL rood hoofd heb, zweet, hijg en het gezicht trek van een moeder die bevalt van een vierling. Ik vind het fijn om mijzelf te zien verbeteren, het contact op te bouwen met de werknemers van de sportschool, en nieuwe oefeningen uit te proberen.

IMG_9700

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tijdens het bakken en koken van eten voel ik mij lekker, ik probeer van alles en de ene keer lukt het heel goed en de andere keer valt er nog wat aan te verbeteren. Heerlijk om zelf je eigen gemaakte lekkernijen op te eten, en te zien dat anderen er ook van genieten.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ik wil nu mij nog regelmatiger lekker en sterk voelen over mijzelf. Positief zijn over mijzelf, complimenten binnen laten komen, mooie dingen van mijzelf zien en met mijn houding laten zien dat ik zelfvertrouwen heb. Hoe doe ik dat? Geen idee, er zijn momenten waarop het lukt en momenten waar nog wat te leren valt. Het opzoeken van spreuken en tekstjes helpt mij vaak om hier bij stil te staan, ik houd nou eenmaal van woorden.

Is er nog ergens een gebruiksaanwijzing of een ‘Sterk in je lijf voelen voor dummies?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Het shirt dat ik aanheb is van de site fitgirls.nl . Deze statement tee wilt laten zien dat hoe je er ook uitziet, welke maat je ook hebt, je sterk kan zijn. Sterkte komt van binnen en sterk zijn is voor iedereen anders, wordt de beste versie van jezelf. Ik vind het een goede uitspraak en heb daarom dit shirt besteld, en al lekker in gesport!

large (1)

Xo, Maaike

 

 

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk, sport met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Strong is size perfect.

  1. Merel schreef:

    Wauw… Knap dat je zo omschrijft wat je voelt en wat je angsten zijn.. En wat een mooie foto’s weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>