Sneakpeek van de lente

Wat? Sneakpeek van de lente? De lente komt zo heel af en toe de hoek om kijken en daarom zijn er al wat mooie bloementjes die ik vandaag op de foto heb gezet.
Het zijn echt niet heel veel en bijzondere foto’s, maar door deze foto’s krijg ik toch echt wel heel veel zin in de lente. Warmte, net geboren dieren, vrolijkheid.
Ik maakte deze foto’s en tijdens het zoeken naar de mooie bloementjes werd ik steeds een beetje vrolijker, de zon kwam er ook bij kijken waardoor ik al een beetje verwarmd werd. Heerlijk!

Deze foto’s zijn onbewerkt en zijn nog niet helemaal op en top lente, misschien heb je gemerkt aan de foto’s dat het gras nog niet helemaal zo mooi groen en vol is altijd. Dit heb ik express gedaan want het is een “sneakpeek”, een klein vooruitzicht om alvast in de stemming te komen!

Lente, laat je zien!

xo, Maaike
bron: foto’s zijn gemaakt door mij.

Dit bericht is geplaatst in fotografie, Inspiration, lifestyle met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Sneakpeek van de lente

  1. Floor schreef:

    Wauw mooie foto’s Maaike!
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>