Shoplog Frankrijk/ herfst

Een nieuw filmpje, leven op annamaaike.com..
Ja ik ben er echt nog, m’n leven is nu juist best druk.  Ik heb deze twee weken toetsweek en dat kost veel tijd, want zoals je weet ben ik aan een nieuwe opleiding begonnen. Het is spannend om zoiets nieuws te doen, omdat ik niet weet hoe ik moet voorbereiden. Ik ben wel op vakantie geweest, maar heb daar ook geleerd. Toch heb ik het daar heel leuk gehad en heb ik gevlogd, dus dat komt hopelijk ook snel!

 

Enjoy!
xo, Maaike

Dit bericht is geplaatst in AnnaMaaike, Beauty, filmpjes, youtube. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Shoplog Frankrijk/ herfst

 1. Floor schreef:

  Leuk filmpje weer :) Die schoenen zijn echt super gaaf Maaike!
  En succes met school!
  xxx

 2. Irene schreef:

  dat blik is inderdaad superleuk!

 3. Kimberly schreef:

  Hey Maaike, kun je een filmpje maken over je schoenen stash? xx

  • MaaikeBoerma schreef:

   Tuurlijk Kimberly!, ik ga het snel doen, maar verwacht niet teveel hoor! Zoveel speciale schoenen heb ik niet, :) Wel een paar leuke er tussen zitten die inderdaad leuk zullen zijn in een filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>