REVIEW: l’oreal paris Rouge Caresse lipstick

DSCN5814

Mijn eerste wat duurdere lipstick is deze lipstick van l’oreal Paris. Ik kocht nummer 11 (ook nog eens mijn lievelings nummer :) ) Fuschia & Fiery.
Ben je benieuwd naar mijn mening en meer foto’s van dit product? You know what to do!

Ik kocht deze lipstick een tijdje geleden bij de Kruidvat. Ik had nog een VVV bon en dan is het altijd leuk om iets te kopen wat je zelf niet zo gauw zo doen. mijn oog veel al gauw op de lipsticks. Er zijn zoveel mooie kleuren lipstick en ik merk dat ik lipsticks steeds leuker ga vinden. Na lang swatchen, echt heel mijn arm hand zat onder, koos ik voor deze lipstick.

De verpakking is van plastic en toch vind ik ‘m er niet heel goedkoop uitzien.
De verpakking vind ik een beetje futuristisch. Ik zie het al voor me een ruimtevrouw, is dat een woord, die rond zweeft en even de lippen bij stift met deze lipstick.
Hij zit vast door een klik systeem. Als ‘ie vast zit, zit ‘ie ook goed vast, maar anders valst de dop er heel gemakkelijk af.

DSCN5823vanbovenaf

De lipstick is fel roze en aan de binnenkant zitten glitters waardoor de kleur op je lippen roze wordt met mooie gouden glittertjes.  De lipstick is glanzend en past zich een beetje aan jouw lippen aan, daar staan de Rouge Caresse lipsticks ook om bekend. Dit zorgt ervoor dat de kleur niet echt op je lippen ligt, maar natuurlijker overkomt. hierdoor is de kleur wel wat minder intens dan een swatch op je arm.

DSCN5723lippen
Zonder iets op mijn lippen

Ik vind de kleur juist mooi doordat hij zich wat aanpast, maar ik kan begrijpen dat je dit juist niet wilt.  Je kan de lipstick ook een beetje zelf doseren waardoor je zelf kan weten hoe fel je de kleur wilt hebben. Dit doe je door de lippenstift in lagen aan te brengen en niet meteen alles onder te smeren. Ik vind lippenstift aanbrengen nog best lastig dus wees voorzichtig, anders heb je alles er gauw naast zitten.

DSCN5730lippenstiflippen
met de Rouge Caresse lippenstift

De lipstick voelt in he begin aan als een lipgloss, wat ik iets minder vind omdat ik het gevoel heb dat hierdoor de kleur sneller vervaagt. Dit verdwijnt na verloop van tijd.
Helaas blijft de lipstick niet heel lang zitten dus raad ik je aan om ‘m mee te nemen waar je naartoe gaat als jij je lipstick echt fel wilt houden zodat je even je lippen kan bijwerken.

DSCN5819

De lipstick kost 11, 99 euro. En is te koop bij kruidvat, etos en andere drogisterijen!
Hopelijk vond je het leuk om te lezen!

xo, Maaike

Dit bericht is geplaatst in Beauty, review, Uncategorized met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>