REVIEW — Inglot sleeks lipgloss/stick no. 59

DSCN5856lipstick=verpakking

Ik ga sinds ik weet dat er een Inglot store in de stad zit het liefst altijd even kijken bij de Inglot. Ik koop eigenlijk niet zo vaak iets, maar ik vind het leuk om te weten wat er is zodat ik kan sparen! Er zijn maar zo weinig Inglot winkels in Nederland dat het extra speciaal is dat er één zo dichtbij is! De lipgloss/stick waar ik iets over wil vertellen heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Ik ben enthousiast! lees snel verder!

DSCN5854goed

Inglot heeft deze lipgloss geen naam gegeven, maar wel een nummer namelijk 59. Het is een hele mooie donkerrode kleur, een beetje kersenrood, met mooie subtiele glitters. ik noem het even een lipgloss omdat je het aanbrengt als een lipgloss, maar later meer uitleg! Ik vind de het een hele mooie volwassen kleur. Echt eens wat anders dan fel roze, wat ik ook heel leuk vind trouwens. De glitters zijn subtiel aanwezig, maar je wordt niet meteen aangezien als een discobal.

DSCN5859GOED

De verpakking is ook erg grappig. Ik heb op mijn verjaardag verschillende reacties gehad van vrienden.  de meeste vonden het lijken op een buisje met bloed, zo’n buisje voor als je bloedprikt. Ik vind het ook wel echt een reageerbuis en dan door de donker rode kleur lijkt het net of je een rare chemische reactie hebt gecreëerd. Leuk en origineel waardoor je zo ziet dat dit je Inglot lipgloss is.

DSCN5920lipsopen

Ik hou eigenlijk niet zo veel van lipgloss, want doordat het zo plakt komt altijd m’n haar aan m’n lippen vast te zitten. Je kent het vast wel! Bij deze lipgloss is dit niet zo! Je brengt het wel aan als een lipgloss, maar je voelt eigenlijk al heel snel dat je lippen niet blijft plakken, wat je bij een lipgloss niet alleen in het begin hebt, maar eigenlijk de hele tijd. Nog een verschil met lipgloss, de kleur blijft ontzettend goed zitten. Natuurlijk niet uren zo als het originele kleurtje, maar je ziet nog wel dat je je lippen een mooi kleurtje hebt gegeven.

DSCN5923sharped

Ik ben echt enthousiast over de lipgloss, maar wat nog een nadeeltje is, is dat de verpakking mooi zwart is, maar wel van karton waardoor je gauw al wat beschadigingen krijgt. Voor de foto’s stond dit niet zo mooi, maar in het echt hoef je natuurlijk die verpakking niet voor altijd te koesteren.

De lipgloss kost 13 euro en te koop bij Inglot winkels waar deze zitten is te vinden op deze site: http://www.inglotcosmetics.nl/contact.html

xo, Maaike

 

Dit bericht is geplaatst in Beauty, review met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op REVIEW — Inglot sleeks lipgloss/stick no. 59

  1. Irene schreef:

    je hebt echt mooie tanden :) (aa)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>