Photo diary – special pictures

De afgelopen tijd heb ik weer onwijs veel foto’s gemaakt. Het is iets wat ik graag doe, foto’s leggen momenten vast en zorgen dus voor mooie herinneringen.  Deze keer laat ik foto’s zien van een aantal weken, een duidelijke volgorde zit er dus niet in, maar ik vond ze wel waard om te delen. Door de foto’s ook hier te plaatsen verzamel ik alles mooi bij elkaar.
Processed with VSCOcam with f2 preset
Een throwback naar Roemenië, een groepsfoto na het klussen!

IMG_6485

Het weer was in de war. Je zag de herfst duidelijk in het park, maar de temperaturen waren zomers!
Processed with VSCOcam with f2 preset
In de herfst kan je bij de V&D altijd appelbollen eten met warme vanillesaus, en dat deden Maike en ik vorig jaar.
Dus nu ze er weer waren gingen wij naar de stad, en pasten we beide schoenen. We hadden allebei deze hakken aan, maar ik kreeg die van Maike niet op de foto. Zij heeft ze uiteindelijk gekocht, ik niet.
IMG_6662

Ik kocht wel deze legging van Adidas. Hij zit erg fijn, en ik ben er heel blij mee!
Processed with VSCOcam with c1 preset
Een mooie ochtend op weg naar mijn oom en tante, waar ik zou gaan oppassen!
IMG_6705

Mijn neefje is echt een geweldig kereltje! Net als mijn twee nichtjes van tien en zes trouwens! Het oppassen was erg gezellig!
Processed with VSCOcam with f2 preset
Deze foto maakte ik toen ik op donderdag avond even naar de stad ging, Amersfoort is mooi!
IMG_6851
Op vrijdag knalde in het weekend in met 13 km skaten! Muziek aan en gaan!
IMG_6872

Op zaterdag (toevallig volgen deze foto’s elkaar wel op in dagen) maakte ik deze foto van één van mijn oppaskindjes.
Het was heerlijk weer en een ijsje ging er wel in bij deze meiden! Ook al zulke schatjes
Processed with VSCOcam with a6 preset
Nog een mooie herfstfoto, de herfst en winter hebben natuurlijk ook zijn mooie kanten!
Ik ben echt fan van warmte, toch kan ik hier ook blij van worden!

Dit waren de foto’s die ik graag even wilden delen, wat vind je?
xo, Maaike

 

Dit bericht is geplaatst in AnnaMaaike, fotografie, lifestyle, persoonlijk met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>