OUTFIT POST #1 – Start of summer

Het leek lekker weer te worden en daar heb ik dan ook meteen gebruik van gemaakt.
Ik heb een tijdje geleden lekker geshopt bij de Primark en daar onder andere leuke korte broekjes gekocht. Nu kon ik ze aan en leek het mij leuk om daar dan een outfitpost mee te maken. In dit filmpje laat ik vier outfits zien en verwacht niet dat het écht zo speciaal is, want ik ben niet echt iemand die altijd heel veel armcandy omheeft of iets speciaals met mijn haar. Ik vond het wel héél leuk om te doen.
En dan ook nog maar voor de tweede keer werken met Imovie, ik vind het best leuk geworden. Jij?, laat je het me weten in een reactie? Enjoy! xo, Maaike

Dit bericht is geplaatst in AnnaMaaike, fashion, filmpjes, Inspiration, youtube met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op OUTFIT POST #1 – Start of summer

  1. Irene schreef:

    zeker leuk geworden! die short met witte strepen is leuk! alleen zie je de streepjes niet zo goed door het licht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>