Nieuwe camera: Nikon coolpix S6600 & Pasen

Ik heb een nieuwe camera gekocht!
De camera is een Nikon compacte camera, met draaibaar scherm, met wifi-functie, met 12 megapixel, met 14 keer optische zoom, en mijn eigendom.Ik ben er heel blij mee, en dus lekker mee aan het experimenteren.
Mijn Pasen was gezellig! Ik ben met mijn moeder naar de markt geweest, eigenlijk alleen om foto’s te maken :D. Ik ben lekker in de tuin gaan liggen. Mijn oma en opa zijn nog langs geweest, allemaal heel gezellig!

DSCN6561 DSCN6562  DSCN6564 DSCN6566 DSCN6569   IMG_4432[1]

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>