Moonstyling — Kleuradvies

Eens in het jaar is er een fashiondag op het Sint Jorisplein in Amersfoort.
Er zijn dan verschillende stands waar winkels kleding verkopen voor mooie prijzen.
Ook kan je thee proeven, je kan opgemaakt worden, en je kan kleuradvies krijgen.
En over het kleuradvies wil ik het graag even hebben.

Ik heb wel vaker filmpjes gezien van mensen die dan een doek voor krijgen en waar dan een mevrouw zegt ‘zie je het verschil, wat het doet met je?’ en eerlijk gezegd zie ik dit niet zo goed. Het leek mij wel heel leuk om dit ook een keer zelf te doen, want het lijkt me gewoon fijn als ik daar rekening mee kan houden als ik ga shoppen of make-up op doe.

 

Ook deze keer kreeg ik verschillende doeken om met allemaal kleuren. De ene feller dan de ander en zo kon Simone, van moonstyling, bij mijn gezicht zien wat mooier stond. Nou heb ik daar niet zoveel verstand van, maar dat vond ze helemaal niet erg, en ze legde heel duidelijk en rustig uit wat zij zag gebeuren.

Simone was heel aardig en nam ook echt de tijd om goed te kijken. Doordat ik nog best jong ben is het lastig om een kleuradvies te geven, want je huid moet zich nog gaan ontwikkelen. Daarom kan je als jongere ook meer kledingkleuren hebben dan bijvoorbeeld je moeder.

Toch kwam Simone er uit, al kan mijn kleuradvies wel nog wat veranderen! Ik ben nu het meest een koel-gedempt-licht persoon. Nu kan je denken, ‘ja fijn en nu’.┬áIk kreeg een ‘paspoort’ mee waarop een paar regels staan en ook ‘jouw kleuren’. Als je je zo goed mogelijk aan de regels houdt, koop je waarschijnlijk dingen die jouw gezicht mooier doen uitkomen. Als je rekening houdt met goede kleuren ga je meer stralen en dat valt natuurlijk op!

Nu zal ik eerlijk toegeven dat ik heus niet altijd dit paspoort bij me zal hebben en alleen daarop ga letten. Ik kijk ook naar dingen die ik leuk vind, maar ik vond het toch wel leuk om zo een keer te horen van een deskundige.

Wil je meer informatie over kleuradvies, styling of coaching?
Kijk dan even op moonstyling.nl

xo, Maaike

Dit bericht is geplaatst in Beauty, fashion, lifestyle met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Moonstyling — Kleuradvies

  1. Irene schreef:

    ik wist niet dat dat kon,, echt leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>