Mijn kerst

Wat valt kerst heerlijk dit jaar. Misschien voor andere heel normale dagen, maar wat ben ik blij dat kerst op een doordeweekse dinsdag en woensdag valt. Dit betekent dat ik met de mensen mag zijn van wie ik het meest houd: mijn familie. Lees verder!

Zondag avond ben ik terug gebracht, maar deze keer vond ik dat helemaal niet erg, want.. vraag je je af? Op maandag kon ik om zeven uur al weer opgehaald worden. Ik ben nu dus lekker thuis en zal je vertellen hoe ik mijn kerst heb doorgebracht.

Met kerst doen wij nooit echt iets heel bijzonders, ik ben gelovig en ga dan wel op eerste kerstdag naar de kerk. Na dat we naar de kerk zijn geweest┬á heb ik samen met mijn vader mijn oma opgehaald. We hebben samen een kopje thee/koffie gedronken en toen geluncht, niet speciaal, gewoon doen zoals altijd. ‘s Middags hebben we heel leuk Party en co gespeeld, wat is dat leuk om te doen met je oma ! Mijn oma kan heel goed kletsen en dat vind ik alleen maar leuk! Terwijl andere misschien een heel speciaal kerst diner hebben hielden wij het hier ook gewoon. En dat vind ik helemaal niet erg :). ‘S avonds hebben we lekker op de bank gehangen en tv gekeken. Nog iets leuks: voor mijn oma, mijn moeder en voor mij heeft mijn oma kaartjes besteld, met hulp van mij en pap (de PC is niet haar grootste vriend) voor de musical Sister Act. De film hebben we toevallig vorig jaar kerst gekeken en dat was leuk! ‘s Avonds ging oma ook weer naar huis en ik lekker slapen

tweede kerstdag
‘S ochtends hebben we niks bijzonders gedaan, maar na de lunch gingen we met het gezin naar opa en oma. Opa en oma zijn net als mijn andere oma echt schatjes en willen het zo fijn mogelijk voor je maken. We kwamen daar in het begin van de middag en hebben tot het begin van de avond lekker gekletst. Ook kwamen mijn tante en neef nog even langs. Al met al een gezellige boel! Ook deze avond aten we niets bijzonders. De rest van de avond lekker lui wezen daar zijn deze dagen ook wel voor.

En hoe nu verder?
Morgen ochtend moet ik voor het laatst terug voor een dag. Dan is mijn afscheid en kan ik weer , daar ga ik maar even van uit, in mijn eigen bed slapen! Heerlijk! Ik ga dan wel nog twee middagen weg, maar dat ik voor therapie├źn. Een stuk minder erg natuurlijk dan niet kunnen slapen in je eigen huis! Ik hoop wel dat ik het kan redden met mijn school, want ik mis wel twee middagen in de week. Ik ga mijn best doen!

Even een update over mijn kerst en de rest er ook nog een beetje bij.

 

Dit bericht is geplaatst in AnnaMaaike, persoonlijk, writing met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Mijn kerst

 1. pim schreef:

  Lieve schat,

  gewoon lekker thuis zitten kletsen met de mensen van wie je houdt, dat is wat deze kerst voor jou bijzonder maakt! Daar kunnen geen luxe diners tegen op! Je weet nu zelf inmiddels hoe belangrijk een ogenschijnlijk gewoon leven kan zijn voor je. En geloof me…ik heb echt een heel andere jeugd gehad dan jij en ik had graag gewild, dat ik zulke fijn kerstdagen had gehad vroeger, ondanks dat mijn moeder altijd haar best heeft gedaan, om er iets van te maken!
  Ga lekker iedere keer weer een stapje vooruit meid en weet dat je omringd bent door mensen, die veel van je houden!

  Liefs,

  Pim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>