Lookbook — Inspiratie

Ik zit midden in mijn examens en daarom zal ik deze week en volgende week waarschijnlijk heel weining tot niks plaatsen, maar ik heb vandaag een leuke fashion- post in elkaar gezet.
Lookbook.nu  is een site waar mensen hun kleding laten zien, een site waar je ook een account voor aanmaakt, dus ook een vorm van socialmedia. Deze site is alleen voor je OOTD, oufits of the day, en ik speurde even op lookbook en dit waren een paar outfits die ik heel gaaf vond! Enjoy!

298042~1
Deze lente outfit maakt me vrolijk! Een prachtige maxi-rok in een mooie roze kleur, met een chique wit T-shirt en de mooie schoenen in een nude/roze kleur maken het een hele mooie outfit waar de maxi-rok goed uitspringt

298117~1
Dit is een hele andere outfit, een hele stoere door de trui en het leren rokje, maar toch meisjes achtig door de kniekousen, die ik trouwens laats ook heb gekocht bij de Primark. Het mutsje past leuk bij de print in de trui, de clutch vind ik wel leuk, maar niet perse heel goed voor deze outfit.

2981413_lb
Ook een meisjes-achtige outfit, maar het high-waisted shortje is goed gekozen  om de outfit niet te tuttig te maken. Het haar vind ik ook heel mooi en heb je de rode details gezien? Haar tasje is duidelijk rood, maar haar nagels en haar lippen passen zijn ook in deze mooie bessen rode kleur,
2981539_kk
Dit is weer een veel stoerdere outfit. Als je zo kijkt naar mijn keuzes zie je dat ik stoer en girly allebei heel leuk vind, juist om af te wisselen met elkaar. De outfit bevat niet veel kleur, en is misschien wat simpel, maar hierdoor past deze outfit voor heel veel gelegenheden; even naar de stad, de bioscoop, uitgaan, Top!

2981787_image-51862331-1600x1200loove
Een beetje hippy/rock style, maar ik vind het leuk. Het is wel een hele stoere outfit. Klein detail: zie je haar schoenen? Er zit een mega zool onder, eerst vond ik het heel raar, maar het lijkt me best gaaf! Hoe zou dat lopen? De ketting vind ik ook heel leuk, ik heb ongeveer zo iets alleen dan met heel veel spikes.

2981908_lookbook
Ze kijkt heel nonchalant, maar d’r outfit is heel goed uitgewerkt. weer een high-waisted short, een top en een vest, simpel? Met haar accesoires maakt ze de outfit helemaal af, de ringen die ze omheeft, in het goud, de nagelak die ze op heeft, goud en de ketting, die ik echt SUPER leuk vind, in het goud. Echt weer goed op elkaar afgestemd, maar niet te overdreven!

2982032_IMG_0753alice-cross1

En de laatse, girly en stoer echt samen. De schoenen vind ik niet zo leuk. Het rokje, het wijden shirt, en de cap juist wel. Ik heb laatst een cap gekregen van mijn broertje en toen had ik ook ongeveer zo’n outfit voor de grap aan, maar komt dus best overeen met deze. Zie hier:

Volg me trouwens op instagram als je dat leuk vindt: Maaike143.

Al loop ik niet zo vaak in hele bijzondere outfits, ik vind fashion wel heel leuk! Ik probeer een “eigen stijl” te creeëren, maar eerlijk gezegd heb ik nog niet altijd “de ballen” om ook echt aan te doen wat ik leuk vind.

Wat vind je van een fashion post?
xo, Maaike
bron: alleen laatste foto is mijn eigendom.

Dit bericht is geplaatst in AnnaMaaike, fashion, fotografie, Inspiration met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>