Get to know me tag.

Om even wat meer van mij te weten te komen ontdekte ik deze tag, en ik vind tags leuk.
Dus ik stop met kletsen en laten we maar naar de vragen gaan. Die vertellen genoeg om net wat meer van mij te weten te komen.

Ben je naar iemand vernoemd?
Deels, mijn eerste naam Anna komt van de oma van mijn vader. Wel een leuk verhaal is dat ze toen ze hoorde dat ik naar haar zou heten meteen zei ‘ Dat doe je dat kind toch niet aan’ haha, ik vind dat wel grappig. Ik word Maaike genoemd, maar ik vind Anna heel mooi. Ik ben juist blij met deze naam en vind het heel leuk dat ik, ondanks dat ik haar nooit heb gekend, naar de oma van mijn vader ben genoemd

Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Dat was gister nog, ik huil de laatste tijd heel veel, ik ben sowieso best wel emotioneel en dan komen de tranen gauw opzetten.

532613_384456534969375_1839281607_n_large

Heb je kinderen?
Nee, daar ben ik echt nog niet aan toe, maar dat antwoord had je waarschijnlijk al verwacht, in ieder geval dat hoop ik :)

Als je een ander persoon was, zou je dan bevriend zijn met jezelf?
Oeeh, lastig. Hoe weet ik nou wat voor persoonlijkheid ik dan zou hebben. Misschien zou ik dan wel helemaal niet bevriend willen zijn met iemand van mijn persoonlijkheid, maar als ik even neutraal zou kijken zou ik best wel bevriend kunnen zijn met mezelf. Ik ben van mezelf best wel sociaal en kan sowieso wel met veel mensen goed opschieten. Vandaar.

Ben je vaak sarcastisch?
Ja, best wel vaak. Sarcasme maakt het leven leuker!

Keep_calm_and_be_sarcastic_by_animefan046-d5f3npx_large

Wil je ooit bungee-jumpen?
Het lijkt me wel heel gaaf, maar of ik er de ballen voor heb, denk het niet. Ik durf niet zo heel veel.

600323_10150926040048983_1812560910_n_large

Wat valt het eerst op als je iemand ziet?
De uitstraling van iemand. Hoe sta je er bij, ben je vrolijk of heb je een chagrijnig gezicht? Kijk je vriendelijk en heb je zin in een praatje of wijs je me al af met je uitstraling? Ik let daar onbewust best of besef ik nu.

Wat voor kleur ogen heb je?
Deze vraag weet ik nooit goed te beantwoorden. Ik ga het proberen. Ik heb grijze/blauwe/groene ogen met een beetje geel rond mijn pupil, ongeveer als een zonnebloem.

Tumblr_me9w3cnor61r04xe5o1_500_large

 

Horror films of films met een happy-end?
Films met een happy-end. Ik  vind meidenfilms echt heel leuk, wat je kan weten als je mijn filmrevies hebt gelezen, en ik van enge geluiden wordt ik al gauw bang dus een horror film is niet echt iets voor mij.

Favoriete geur?
Lastig, ik vind meerdere geuren lekker, en vind het ook niet fijn om steeds dezelfde geur te dragen , want dan word ik ‘m zat. Ik vind Calvin Klein by Calvin Klein lekker, Loverdose van Diesel, en So..Kiss me lekker en nog wel meer.

1522656-10-1350138636506_large

Zomer of winter?
Een duidelijk antwoord, zonder twijfel ZOMER!

Tumblr_meo91bze4w1rha2hlo1_500_large

Computer of televisie?
Computer, je kan er ook op tv kijken en ik heb mijn blog op het internet, dus daar moet ik eigenlijk wel voor kiezen

Noem het meest verre land waar je bent geweest?
Ik ben nog niet in heel veel landen geweest, maar het verst is denk ik Engeland, Londen waar ik met school ben geweest dit jaar mei. Het was fantastisch en wil er heel graag naar terug.554730_442737919084440_1547426405_n_large

 

Favoriete film?
Oh, een lastige. Ik vind echt heel veel films leuk. Ik kan geen keuze maken. ik vind Dirty Dancing heel leuk die ik laatst nog heb gekeken. Maar ook Gooische vrouwen, moordwjiven, Intouchables, it’s a boy girl thing, De Vow vind ik ook echt heel mooi en Step up. Zoveel keus! Ik vind films kijken sowieso heel leuk, dus een keuze maken is echt heel lastig.

Tumblr_memy75mwib1qfqavao1_500_large

Wat wilde je vroeger altijd worden?
Ik weet dat ik heel vroeger kapster wilde worden en later altijd juf of verpleegkundige. Tussen die twee zit in nu nog steeds te twijfelen. Het liefst heb ik van allebei een beetje.

Dit waren de vragen, ik hoop dat je ze leuk vond om te lezen en laat vooral een reactie achter.
Bron; weheartit.com

Dit bericht is geplaatst in AnnaMaaike, Inspiration, persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Get to know me tag.

  1. Irene schreef:

    maaaik! Samen naar LOnden? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>