Blije momenten!

Processed with VSCOcam with p5 preset

Laat ik vandaag nu eens een heel vrolijk bericht gaan plaatsen. Mijn vorige bericht was erg persoonlijk, deze ook, maar deze is helemaal positief! Ik wil weer stil staan bij de mooie dingen waar ik dankbaar voor ben! Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen waar ik dankbaar voor ben, vergeet dat niet! Lees je mee?

1. Pioenrozen, wat zijn pioenrozen toch mooi! Pioenrozen zijn speciaal voor mij, omdat mijn moeder bij mijn geboorte een bos pioenrozen kreeg, en wij pioenrozen in de tuin hebben die ieder jaar rond mijn verjaardag gaan bloeien! Ook dit jaar kreeg ik weer een bos pioenrozen, en daar wilde ik graag mee op de foto!

2. Kinderen! Kinderen zijn leuk, en mijn oppaskinderen zijn al helemaal leuk. Laatst heb ik een paar foto’s gemaakt van een oppaskindje, en die vind ik zo lief! Ik word gewoon blij van blije kinderen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

3. Een lief vriendje! Daar word je toch blij van! Hij heeft voor mijn verjaardag een longboard helemaal opgeknapt en gepersonalized, en dat is zo cute!

Processed with VSCOcam with t1 preset

4. 18 jaar mogen worden! Op mijn verjaardag was het zo gezellig, het was erg relaxed en dat vond ik erg fijn! Heel wat mensen zijn langsgekomen en ik was vrolijk!

Processed with VSCOcam with b1 preset

5. Een dag naar Wateringen gaan om plannen op papier te zetten voor de vakantie. Ik ga in de vakantie animatiewerk in Frankrijk, en een vriend van mij wilde mij op weg helpen! Dat was heel lief en gezellig!

6. ALLE TOETSEN HALEN. ik heb alle toetsen gehaald, en ook vandaag mijn eindassessment gesprek, dat betekent dat ik door ben naar het tweede jaar én mijn propedeuse heb gehaald!

IMG_5036

7. Longboarden, gewoon zo fijn! Ik heb nog veel te leren, maar het is nu al een ding waar ik erg vrolijk van word!

Processed with VSCOcam with t1 preset

8. Zon! kom maar op zomer, ik heb vakantie!

9. Voetbal kijken! Ik houd van het oranje gevoel, heerlijk alle mensen die samen komen en op zo’n moment één zijn!

10. Mijn blog, ik wil echt weer lekker gaan typen en mijn gedachten op papier zetten. Ik heb die mogelijkheid, daar ben ik blij om. Nu ga ik daar zeker meer aan doen!

Waar ben jij dankbaar voor?
xo, Maaike

Dit bericht is geplaatst in AnnaMaaike, lifestyle, persoonlijk met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>