Aan mijn discipline,

Waarom heb je me verlaten, hoe komt het. Al die jaren ging het zo goed.
We hadden een goede band, ik kon op je vertrouwen. Door jou kon ik het makkelijk aan en ging alles zo ze gangetje. Ik maakte voornemens en door jou waren het niet alleen maar goede voornemens die iedere Nederlander maakt, nee ik voerde ze uit. Ik maakte een planning in mijn hoofd en jij zorgde ervoor dat ik mijn planning afmaakte. En nu?
Het lijkt of je me sinds begin dit schooljaar heb verlaten, ik vind het zo ontzettend irritant.
In mijn hoofd maak ik nog wel planningen, maar ik doe het nooit zoals voorheen.
Wil ik lekker gaan schrijven, moet ik toch nog eerst even mijn Instagram,Twitter, Snapchat, Whatsapp checken en twintig liedjes luisteren van o.a. Yes-r, JB, en Jordin Sparks waar ik helemaal los op ga, omdat ze me doen herinneren aan vroeger.
Net als nu eigenlijk, ik heb al de hele dag in mijn hoofd dat ik veel leuke blogpost ga typen, maar jij steunt me niet. Volgens mij heb je niet door wat je aanricht, nu je weg bent. Chaos in mijn hoofd. Je komt nu terug, anders moet ik het helemaal zelf doen, dat kan ik ook wel, maar met jou is het toch net wat mooier, gemakkelijker en fijner.

Lieve discipline, Alsjeblieft komt terug!

xo, Maaike

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Aan mijn discipline,

  1. Merel schreef:

    Echt precies dit heb ik dus ook ;( Succes met de laatste loodjes!! Denk maar aan hoe je kunt genieten van je vakantie na al dat harde werken.

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>