To cut or not to cut?

large

Mijn haar heb ik ooit in laagjes laten knippen, dit heb ik ook heel vaak laten bijwerken. Tot ik op een gegeven moment toch echt langer haar wilde, en weer op één lengte. Ik liet mijn haar groeien en groeien en groeien, maar echt zoals ik het wilde lukte maar niet. Ik had er al eens over gedacht om dan mijn haar een stuk korter te laten knippen op één lengte, maar durfde ik dat wel? Lees verder voor mijn verhaal! Ik dacht er steeds vaker aan de laatste tijd, en ik ging plaatjes opzoeken. Vroeger nam ik echt plaatjes mee van Lauren Conrad, ging naar de kapper en vertelde dat ik het zò wilde. Nu weet ik best dat dat niet zo kan, maar vroeger was ik dan toch teleurgesteld.

Oke, ik had plaatjes op gezocht, zou ik het doen? Ik ging naar beneden en zei tegen mijn moeder: ik wil mijn haar korter laten knippen. Zo dat was eruit, de volgende dag zat ik bij de kapper. Ik had de plaatjes wel meegenomen, maar gelukkig vertelde de kapper heel eerlijk wat ze zou kunnen doen voor mij. Ik heb een kruin op mijn hoofd waardoor het lastig is om echt een lok te maken of scheiding, en dan is het natuurlijk weer niet op één lengte. Ik vertelde ook dat ik het bij de kappers soms best spannend vind, wie kent het verhaal niet: ‘Ik zei alleen de puntjes’.

Nee, mijn kapper is echt heel aardig en luistert heel goed naar wat je zegt. Ze begreep mij en ik was daardoor ook heel relaxed.
IMG_3046

Ik ben er blij mee, het eindresultaat. Het is best anders, maar ik heb er zeker geen spijt van. Nu kan ik lekker gaan experimenteren met mijn haar: krullen, knotjes, vlechtjes. Ik ga het allemaal proberen en bekijk lekker veel plaatjes om ideeën op te doen.

De kapper waar ik heen ga heet De Knipzaak. Jolanda knipt zowel dames als heren en werkt met biologische producten. Haar Knipzaak is erg gezellig en je voelt je er erg op je gemak! Zeker een aanrader, je maakt gezellig een praatje en er wordt geluisterd naar wat jij graag wil.

IMG_3018

Dit is mijn haar kort en gekruld, ik heb ook nog een foto vanochtend gemaakt waar ik niks met mijn haar heb gedaan:
IMG_3140

Heb jij nog leuke haarideeën voor mij?
Ik hoor het graag!

xo, Maaike

Dit bericht is geplaatst in AnnaMaaike, Beauty, lifestyle, Uncategorized met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>