Voor Irene

beautifull

Hiep Hiep Hoera!! Irene is zeventien jaar! Ik ken Irene al zo lang dat ik al heel vaak voor haar heb gezongen en dat heb ik vanochtend ook gedaan. Iets anders dan op de bassischool, want ik lag nog in mijn bed met mijn smartphone en Irene stond denk ik niet op een stoel met een feestmuts op die de juf zou hebben gemaakt. Al vanaf groep 1 ben ik vriendinnen met Irene en eigenlijk wist ik heel vaak dat er een grote kans zou zijn dat ik met haar de klassen rond mocht gaan, je kent het vast, en zij ging natuurlijk met mij mee de klassen rond. Echte vriendschap! :) Lees verder voor leuke foto’s en plaatjes.

large

Birthday-cake-sister-faceplant_large

DSC03020

 

Ik heb in totaal negen jaar bij Irene in de klas gezeten, van groep 1 tot en met groep 8 en de tweede klas van de middelbare school. En wat hebben wij veel meegemaakt! Ik dacht dat ik niet veel foto’s op mijn computer had van Irene (en mij), maar dat viel wel mee! Ik heb allemaal leuke plaatjes opgezocht op weheartit.com waarmee ik Irene nog een beetje vrolijker kan maken, want echt iedere keer is Irene eigenlijk wel vrolijk en echt een bonk van ENERGIE! En als we dan “ruzie” hadden was ik bang dat we nooit meer met elkaar zouden praten en wat bleek de volgende dag waren we weer de hele dag bij elkaar! Happy Birthday sweetheart!

DSC02972

Klas

Weet je nog, onze twee vriendjes Jason en Shanti: wit en bruin,  alle verjaardagfeestje, jouw heksenfeestje, de sportbuurtclub, de fotoshoot met Vipz, de talentenjacht in groep 8.. ooh wat erg, en op de middelbareschool techniek met de leukste leraar die je maar kan bedenken, NEE, naar Walibi met school, waarbij ik perse met jou de Goliath in moest, bedankt voor de angst voor achtbanen die ik nu heb!, Ik maak natuurlijk een grapje, maar dat snap je vast. Op naar nog meer jaren van vriendschap!

wantedamouse

DSC03004

tumblr_mi0c80aHtB1s19kpjo1_500_large
– Prinsesje Irene!-

tumblr_m237g5XRk61qhazowo1_500_large

picasabackground

hondje

Ik weet bijna zeker dat je wel om deze plaatjes moet lachen! Maak er een mooi jaar van! Bedankt voor wie je bent!

xo, Maaike

 

 

Dit bericht is geplaatst in fotografie, Inspiration, lifestyle, persoonlijk, Uncategorized met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Voor Irene

  1. Irene schreef:

    Wat een mega- mega lieve post! echt zoo leuk om die foto’s te zien en terug te denken aan alles samen. <33 Hoop écht dat er nog veel meer jaren bijkomen. want inderdaad; we zien elkaar niet elke dag en we spreken elkaar ook niet elke dag, maar het is altijd weer leuk als we elkaar zien! (: Dankjewel voor de felicitaties en je cadeautjes (: echt blij mee! Ik hou van jou! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>