5 dingen die ik irritant kan vinden.

Soms. Soms zijn er gewoon dingen die je irritant vindt.
En dat kan zo uiteenlopend zijn, dat ik nu eens even wat dingen op een rijtje zet die ik irritant vind.

1. De zon die te veel wordt afgewisseld met wolken, waardoor ik niet lekker in de tuin kan liggen.
Zo van: Ah, lekker in de tuin liggen, wat drinken pakken een zonnebril en dan net liggen en… de zon is weer weg.

2. Rennende kinderen in een winkel/ruimte waar dit gewoon niet kan.
Hoeveel ik ook houd van kinderen, kinderen die achter elkaar aan rondjes rennen in een winkel en zonder pardon over al heen willen kan ik niet echt heel lief vinden. Ik kan dat zo irritant vinden dat ik soms best even zou willen ingrijpen, en dan besef ik me dat ik niet de juf ben..

kid

3. Dingen vergeten.
Afspraken, spullen, als mijn hoofd niet vast zat. Ik haat het echt, maar ik vergeet  zo vaak dingen en dat is zo irritant.
Wat mensen zeggen onthoud ik dan wel weer heel goed, net als herinneringen van vroeger.

4. Geen geurtjes bij de hand hebben.
Ik houd ervan om lekker een geurtje op te spuiten, omdat ik me dan lekker fris voel. En geef toe, hoe fijn is het als iemand zegt dat je goed ruikt. Het liefst heb ik in iedere tas een geurtje, en als ik dat dan vergeet. #firstworldproblems

parfum

5. Kinderen met een attitude.
Kinderen die denken dat zij alle dingen kunnen zeggen die ze maar willen, waarbij ze een toon aannemen die gewoon schreeuwt ‘ik wordt later een nog grotere b*tch’. Ik weet zelf niet hoe ik op deze kinderen moet reageren, eigenlijk weet ik dat wel maar in de rol van een juf is het net weer wat anders, maar hoe ze het in hun hoofd halen om zo te praten tegen anderen..tja

bitch

 

Dit bericht is geplaatst in AnnaMaaike, lifestyle, persoonlijk met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>