2014-List

Geen goede voornemens, maar een lijst met leuke dingen die ik dit jaar wil doen!
Ik heb hier mijn eerste update over en wat meer uitleg over ‘mijn lijstje’. Kijk vooral in HD, dit is veel beter! Laat je me weten wat je ervan vindt?

Dit bericht is geplaatst in AnnaMaaike, filmpjes, lifestyle, youtube met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op 2014-List

 1. Sanne schreef:

  Heey Maaike,

  Wat een leuke video en wat een leuk idee. Ik moest wel lachen over het feit dat je wilde dansen in de regen en dan de geur van de tegels wil ruiken…;) Ik snap wat je bedoeld. En wat je zegt leven is belangrijk. Genieten van alles wat er op je pad komt en de minder leuke dingen snel vergeten. Niet alles is leuk wat er op je pad komt maar vergeet ondanks dat niet te leven;) Super leuk!!!!!!
  Dat is bij jou ook wel eens anders geweest en ik las in een eerdere blog dat je steeds zelfverzekerder voelt. En dat Maaike noem ik nog eens een olympische overwinning!!! Gold;)
  Liefs,
  Sanne

  • MaaikeBoerma schreef:

   Wat een ontzettend lieve reactie! Echt heel fijn om zulke reacties te lezen en te ontvangen, dankjewel! Dankje, dankjewel!!
   Dikkekus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>